Stop met ‘plaatje praatje’, leer anders denken! Probeer je te onderscheiden van je concurrent en zorg dat je opvalt. Denk echt vanuit de behoefte van je doelgroep en de boodschap die jij wilt overbrengen, of die daarbij aansluit. Breng je die het beste over in een video van 15 seconden of in een minuut? Of komt je boodschap beter tot zijn recht in plat beeld of grafische uiting? Vergeet ook de emoji’s niet! Ze zijn een verrijking van onze onlinecommunicatie.

4

Maak verschillende content vormen en experimenteer. Kijk wat werkt voor jouw organisatie en wat niet. Probeer diverse content tools uit zoals Reels en Gidsen. Geef het wat tijd om te zien of dit juist wel of niet past bij je doelgroep. Verandering is het enige constante.

3

Zorg voor een betrokken volgersgroep. Interactie en betrokkenheid zorgen voor meer bereik, meer reacties, meer volgers, en dat leidt weer tot meer conversie. Belangrijk hierbij is consistentie, post met regelmaat,
dit geeft vertrouwen. Gebruik relevante hashtags, zo is je content makkelijker vindbaar, ook voor geïnteresseerden die jouw merk momenteel nog niet volgen. Ga de interactie aan door vragen te stellen.

2

Wanneer je bepaald hebt dat Instagram een goed middel is om jouw doelgroep te bereiken, werk dan met een specifieke Instagram strategie. De content die je vervaardigt voor dit middel is écht niet dezelfde als die voor bijvoorbeeld Facebook, waar je wellicht een hele andere doelgroep bereikt. 

1

Hoe kun je Instagram zo inzetten dat het
echt een effectief middel is voor jouw merk:

SCROLL NAAR BENEDEN

SCROLL NAAR BENEDEN

titels-03.png
PIJLTJE 06 WIT PIJTLJE 05 WIT PIJLTJE 04 WIT
PIJLTJE 03 WIT PIJLTJE 02 WIT PIJLTJE 01 WIT
icon_insta.svg
titels-03.png

Hoe kun je Instagram zo inzetten dat het echt een effectief middel is voor jouw merk:

SCROLL NAAR BENEDEN

1

Wanneer je bepaald hebt dat Instagram een goed middel is om jouw doelgroep te bereiken, werk dan met een specifieke Instagram strategie. De content die je vervaardigt voor dit middel is écht niet dezelfde als die voor bijvoorbeeld Facebook,
waar je wellicht een hele andere doelgroep bereikt. 

2

Zorg voor een betrokken volgersgroep.
Interactieen betrokkenheid zorgen voor meer bereik,
meer reacties, meer volgers, en dat leidt weer tot
meer conversie. Belangrijk hierbij is consistentie,
post met regelmaat, dit geeft vertrouwen.
Gebruik relevante hashtags, zo is je content makkelijker vindbaar, ook voor geïnteresseerden die jouw merk momenteel nog niet volgen. Ga de interactie aan door vragen te stellen.

3

Maak verschillende content vormen
en experimenteer. Kijk wat werkt voor jouw organisatie en wat niet. Probeer diverse content tools uit zoals Reels en Gidsen. Geef het wat tijd om te zien of dit juist wel of niet past bij je doelgroep. Verandering is het enige constante.

4

Stop met ‘plaatje praatje’, leer anders denken! Probeer je te onderscheiden van je concurrent en zorg dat je opvalt. Denk echt vanuit de behoefte
van je doelgroep en de boodschap die jij wilt overbrengen, of die daarbij aansluit. Breng je die
het beste over in een video van 15 seconden of in
een minuut? Of komt je boodschap beter tot zijn recht in plat beeld of grafische uiting? Vergeet ook de emoji’s niet! Ze zijn een verrijking
van onze onlinecommunicatie.

PIJLTJE 03 WIT PIJLTJE 02 WIT PIJLTJE 01 WIT

Titel overview

Indien de overview is geactiveerd (boekenplank) komt deze tekst als omschrijving in beeld.
Volledig scherm