BG 01

Social Selling is juist interessant om toe te voegen aan je plan van aanpak, omdat dit
het tegenovergestelde is van functioneel shoppen, waarbij een product wordt ingetypt wat
wordt gezocht. Bij Social Selling weet je doelgroep vaak helemaal niet wat ze zoeken, of zijn ze helemaal niet op zoek zelfs. Pas wanneer ze (meerdere keren) in contact komen met je product via Social en deze voorbij zien komen in een aantrekkelijke post, wek je hun interesse passend bij hun behoefte en gedrag en gaan ze sneller de Sales Funnel in. So, you better get on the Social Selling train als je iets te verkopen hebt.

So, you better get on the Social Selling train

De layout van de app is hier op aangepast. Onder in de menubalk, zie je naast ‘home’ en ‘ontdek’, ook ‘Reels’ en ‘winkel’ staan. Het wordt de bezoeker van je Insta-account dus nog makkelijker gemaakt om bij je te shoppen.

Online shopping is BOOMING en social mediakanalen treden steeds meer op als verkoopplatforms. Ook Instagram heeft haar shopping mogelijkheden geoptimaliseerd. Met een simpele koppeling link je jouw webshop aan je Instagram account en heb je er weer een extra conversiekanaal bij. Plaats een aansprekende foto op je bord en tag de producten welke zijn afgebeeld op de foto. Wanneer er op geklikt wordt, wordt direct de prijs getoond en de mogelijkheid om naar het product in de shop te gaan.

titels-02.png

SCROLL NAAR BENEDEN

PIJLTJE BLACK 03 PIJLTJE BLACK 02 PIJLTJE BLACK 01
gradient_03.png
titels-02.png

Online shopping is BOOMING en social media-
kanalen treden steeds meer op als verkoopplatforms.
Ook Instagram heeft haar shopping mogelijkheden geoptimaliseerd. Met een simpele koppeling link je jouw webshop aan je Instagram account en heb je er weer een extra conversiekanaal bij. Plaats een aansprekende foto
op je bord en tag de producten welke zijn afgebeeld op
de foto. Wanneer er op geklikt wordt, wordt direct de prijs getoond en de mogelijkheid om naar het product in
de shop te gaan.

De layout van de app is hier op aangepast. Onder in de menubalk, zie je naast ‘home’ en ‘ontdek’, ook ‘Reels’ en ‘winkel’ staan.
Het wordt de bezoeker van je Insta-account dus nog makkelijker gemaakt om bij je te shoppen.

BG 01
gradient_03.png

SCROLL NAAR BENEDEN

PIJLTJE BLACK 03 PIJLTJE BLACK 02 PIJLTJE BLACK 01

So, you better get on the Social Selling train

Social Selling is juist interessant om toe te voegen aan je
plan van aanpak, omdat dit het tegenovergestelde is van functioneel shoppen, waarbij een product wordt ingetypt
wat wordt gezocht. Bij Social Selling weet je doelgroep vaak helemaal niet wat ze zoeken, of zijn ze helemaal niet op zoek zelfs. Pas wanneer ze (meerdere keren) in contact komen met je product via Social en deze voorbij zien komen in een aantrekkelijke post, wek je hun interesse passend bij hun behoefte en gedrag en gaan ze sneller de Sales Funnel in. So, you better get on the Social Selling train als je iets te verkopen hebt.

Titel overview

Indien de overview is geactiveerd (boekenplank) komt deze tekst als omschrijving in beeld.
Volledig scherm